Vuelta a Talavera

1a etapa. Calera y Chozas

La primera etapa tenia sortida i arribada a Calera y Chozas, un total de 93 km, 200m de desnivell positiu. Una etapa la veritat que molt llana pel que estan acostumats els juvenils.

Al km 17, el primer port puntuable, Adrià Regada aconseguia un punt.

A la primera hora de cursa s’aconseguia una velocitat de gairebé 50 km/h.

Al km 55 es feia una escapada on no es col·locava cap dels nostres corredors, però van començar a tirar per neutralitzar-la i va ser així al km 77, quan quedaven menys de 20 km a meta, en aquell moment estava sent una cursa molt nerviosa.

Mancant 12 km ho intentava Sergi Monserrate, a qui finalment caçaven a falta de 4 km.

Amb una victòria d’Héctor Álvarez (Lucta) a l’esprint, un esprint massiu on arribaven 122 corredors al pilot, l’equip col·locava:

2a etapa. Segurilla

La segona etapa tenia sortida i arribada a Segurilla, un total de 86 km, 1049m de desnivell positiu. Etapa accidentada i aturada durant dues hores.

Al km 33, el primer port puntuable, Pol Ballesteros aconseguia quatre punts, puntuant en 2a posició quan anava escapat.

A la baixada del port es provocava una caiguda de 10 corredors aproximadament, la qual va fer que l’etapa s’aturés completament, ja que les ambulàncies van haver d’assistir als corredors caiguts.

A la primera hora de cursa s’aconseguia una velocitat de gairebé 41 km/h.

Van estar aturats més de dues hores, la cursa va agafar la sortida una altra vegada i van ser neutralitzats fins a Pepino, on es donarien les diferències entre escapats i pilot. A l’escapada hi havia Jaume Figuls al costat d’Albert Pla (UCV).

Al km 60 es formaven grups a causa de la duresa de l’etapa, els quedaven dues voltes a Segurilla d’uns 10 km cadascuna, l’escapada prenia 30” sobre un segon grup on posicionàvem Gerard Mora i Sergi Monserrate.

Als km 61 i 80, Jaume Figuls passava segon als PM, aconseguint un total de quatre punts.

Amb una victòria d’Albert Pla (UCV) a l’esprint, on Jaume Figuls es feia amb la segona posició, l’equip col·locava:

3a etapa. Talavera de la Reina

La tercera i darrera etapa tenia sortida i arribada a Talavera de la Reina, un total de 111 km, 1963 m de desnivell positiu. Amb l’objectiu de mantenir els lideratges a la CG, de joves i per equips.

Al km 23, Pol Ballesteros patia una punxada quan es començava la part més dura de la cursa, però amb la seva força de voluntat aconseguia arribar al pilot.

Al segon PM Adrià Regada aconseguia puntuar en quarta posició i adjudicar-se un punt. Al tercer PM, sent aquest de 1a categoria, Adrià tornava a puntuar, aquesta vegada en segona posició i aconseguint sis punts. Tornant a puntuar a l’últim PM en quarta posició i adjudicant-se els últims quatre punts de la tornada.

A causa de la duresa de la prova, la cursa es trencava per moments quedant així un grup de 17 corredors. On quedaven Adrià Regada, Marc Lloveras i Jaume Figuls. Per darrere un grup de tres corredors on es col·locava Gerard Mora.

A falta de 30 km Héctor Álvarez (Lucta) i Adrià Pericas (Team Torrent) aconseguien saltar del grup i marxar cap a la victòria. Tot i la feina feta pels corredors de l’equip, no va ser possible caçar els dos escapats.

Finalment amb victòria d’Adrià Pericas (TOR) a l’esprint, l’equip col·locava a 02:08′: