4a posició d’Iñaki Navarro al XLIII Udaberri Saria

Aquest diumenge 28 de Febrer l’equip júnior debutava en l’àmbit nacional en la localitat d’Eibar, participant en el trofeu XLIII Udaberri Saria, on va haver-hi una gran participació, amb un total de 186 inscrits, dels quals van finalitzar 128.

La carrera començava a les 10.00 hores, en un recorregut de 78 quilòmetres, amb un alt puntuable de 3a categoria en el quilòmetre 67 i l’arribada en una pujada de 2 quilòmetres on arribarien en petits grups.

La sortida va ser molt ràpida, amb molts atacs on sempre vam ser presents, fins que en el quilòmetre 30 sortiria en solitari el nostre corredor Edgar Mesa, qui mantindria l’escapada durant 15 quilòmetres, arribant a tenir una mica més d’un minut d’avantatge. Una vegada Edgar va ser neutralitzat en les primeres rampes de l’Alt de San Miguel, va ser el torn per a Marcel Pallares, qui al costat d’altres dos corredors sortirien del grup. A poc a poc, van anar deixant al grup principal en el transcurs de la pujada, on finalment, Marcel aconseguiria imposar-se en el premi de la muntanya i adjudicar-se així el premi a la combativitat.

Marcel va ser atrapat per un reduït grup, aproximadament a 4 quilòmetres de meta, on a més, era present Iñaki Navarro. D’aquest grup davanter sortiria el que seria el guanyador, i a més, Iñaki Navarro aconseguiria ocupar una meritòria 4a posició.

El director tècnic Ramon Rota destaca la bona actuació de tot el conjunt, on van obtenir la 4a posició en la classificació per equips, d’un total de 31 classificats.