2a Posició de Marcel Pallares en el XXII Memorial Mariano Cabrero

El dissabte 3 d’Abril, els 8 integrants de l’equip junior seleccionats pel tècnic Ramon Rota, van participar en el XXII Memorial Mariano Cabrero, a la localitat de Huesca.

El recorregut no disposava de dificultats muntanyoses, però sobre el kilòmetre 90, va començar a fer molt aire, el que dificultava i donava tensió a la cursa.

CREDITO FOTO: @martinezdavid___

Ramon destaca la gran actuació dels nostres corredors, estant presents a totes les escapades del dia. Aquestes escapades van permetre a Marcel Pallares arribar escapat amb un corredor del C.C. Oscense, aconseguint així la 2a posició d’un total de 71 classificats.

Finalment, gràcies a la gran actuació de la resta d’integrants de l’equip, vam aconseguir el 1r lloc per equips, d’un total de 15 equips.