XI Trofeo Víctor Cabedo 1a i 2a etapa

1a etapa

La primera etapa tenia sortida a Onda i arribava a dalt del Castillo de Onda. Un total de 80 km amb 2 MV, 1 SP i 1 PM. Dues voltes al pantà i ja marxa cap a dalt del castell.

Va ser una etapa ràpida, doncs des d’un principi es buscava provocar una escapada. La pujada al castell era clau, ja que es una pujada curta però dura. Per part de l’equip, col·locavem a Sergi Monserrate 36è, Marc Lloveras 44è, Gerard Mora 48è, Pol Ballesteros 66è, Eloi Gamper 90è, Marc Martell 105è, Kevin González 114è, Pol Viladoms 116è i 16ens per equips.

2a etapa

La segona etapa tenia sortida i arribada a Segorbe. Un total de 94,6 km amb 2 MV i 3 PM. Pujant el Port de Matet, Alt de Toràs i Alt de Teresa.

Com el dia anterior va ser una etapa ràpida, es tornava a voler provocar una escapada. Eloi Gamper va entrar a una escapada de 9 corredors que arribàven a estar a 30” de diferència. Finalment, per part de l’equip, col·locavem a Sergi Monserrate 18è (24è CG), Eloi Gamper 42è, Gerard Mora 49è, Pol Viladoms 62è, Marc Lloveras 63è, Pol Ballesteros 72è i 10ns per equips. 

Hem parlat amb en Sergi Monserrate que ens explicava el següent:

“Estic molt content amb les sensacions pujant, ja que el meu punt fort no és ni de lluny els ports de muntanya i aquest cap de setmana m’he trobat molt bé coronant amb el grup davanter, amb moltes ganes de seguir progressant poc a poc.”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *