Els equips realitzen la concentració a Empuriabrava

Els dies 6 i 7 de Febrer, els equips del Terrassa Ciclisme Club es van desplaçar a Empuriabrava, gràcies als vehicles proporcionats pel nostre patrocinador i proveïdor de vehicles Sarsa Vallés, de Movento Motor, per realitzar la primera concentració anual per preparar la temporada de carretera.

El matí del dissabte dia 6, els equips sortien del circuit municipal de Terrassa per dirigir-se a l’hotel situat a Empuriabrava, on poc temps després, a les 10 hores es realitzarien els entrenaments, on fèmines i cadets van sortir junts a fer la mateixa ruta plana i posteriorment van sortir els juniors a realitzar un entrenament de focalitzat en el fons.

Un cop acabat els entrenaments, i havent passat una estona de descans, els equips van tenir una xerrada amb l’empresa patrocinadora del club Finisher, de Kern Pharma; aquesta xerrada va inspirar molt als nostres integrants de cara al futur i van rebre una valuosa informació sobre com consumir els seus productes i quins són els més adequats per a cada situació de cursa. Posteriorment, els equips van dur a terme les reunions amb els seus directors, on es van tractar temes com la planificació de l’any, les expectatives de cada corredor, entre altres temes.

Per acabar el dissabte, els ciclistes van tenir un temps lliure, on alguns van aprofitar per relacionar-se entre els nois i les noies de les diferents categories i alguns altres van donar un passeig per la platja que hi teníem a la vora de l’hotel.

L’endemà, després d’un dia entretingut amb diverses activitats, els nois i noies van realitzar una sessió de fotografies individuals, a causa de no poder realitzar la presentació d’equip, i posteriorment, al voltant de les 10 hores es disposaven a sortir tots els equips a fer un entrenament, seguint el mateix recorregut amb 2 ports, on una altra vegada, cadets i fèmines sortien junts, i l’equip júnior sortia amb un marge de temps per tal d’atrapar als altres companys en arribar al primer port, on es tornarien a separar en aquests dos grups per tar de finalitzar l’entrenament, el qual van tenir una estona passada per aigua.

Finalment, després de dinar van tenir una altra estona per relacionar-se i van acabar tornant a Terrassa i donant així per finalitzada la concentració al voltant de les 16 hores del diumenge.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *